Sunday, 8 December 2013

Masih lagi sedih..

Salam..
masuk hari ini dah 2 hari dila touch up sikit blog ni..walaupun still nampak macam biasa..tapi try bagi nampak cantik sikit dan tak serabut..
untuk pengetahuan korang laaa hihihi ada ke nak ambil tahu..tak pe laa,nak cakap juga ahaha..ni adalah blog 'KEDUA' dila..walaweh hati aku setiap hari menagis.. I want my blog back, dah tak boleh buat apa dah,blog tu memang tak boleh buka..buat laa macam mana pun,ambil kapak ke,pisau bagi toreh ke blog tu..mmg tak boleh bukak dah.. waaaaa!!!!! sedihnya..
ok2 tak pe,dila be cool ok..ahahaha..
I'm ok hihihi dont wory,,ahaha ak rasa tak ada siapa pun kisah  hihi..
so ni laaa the new blog iaitu *impian*..ahaha aku memang ada impian ye,you all pun mesti ada kan kan tipu laaa tu kalau tak ada ahahaha..so impian aku kali ni ialah..

-nak bagi blog ni panjang umur hihihi,insyaALLAH-


So itu je laaa nak bagi tahu, so far dila tahu tak ada siapa pun nak kisah.. ahahaha ini kan blog dila,dila tulis ni hanya untuk suka2 bagi  mengisi masa lapang..ok laa tu sahaja kot TTFN(taa taa for now)






1 comment:

mastura mazlan said...

tak apalah blog baru cerita baru.. idea pun baru.. ^_^