Sunday, 19 January 2014

Kena pandai masak

SALAM
ok siapa dekat sini macam dila yang tak suka sangat memasak..nampak dapur je lari ahaha bila lapar cari dapur..tu laa sebanarnye diri dila ahaha :)

ok nak di jadi kan cerita..bila hati dah mula suka memasak.. lepas habis STPM hari tu my mom hantar balik kampung..kalau balik kampung bukan laa macam bandar..hari2 kena masuk dapur WAJIB ye bagi anak dara.. kalau tak confirm kena ceramah free dari pagi sampai laa ke malam.. xnk kn ahahaha kena juga laa masuk ke dapur..
lama2 duduk kampung..hati tiba2 pula nak belajar masak so mak cik dila pun ramai nak tolong ajarkan..aiceh dah cekap dah sekarang ahahaha (eiyuuu puji diri sendiri) ahahaha

sekarang baru nak pandai ye dila..dulu bukan main cabut lari lagi bila orang ajak tolong masak kn..ahaha apa laa..budak kecik sekarang pun dah pandai masak dila oiii.. taw pun nak menyesal sekarang..

so kena laa belajar memasak dari sekarang!! supaya tak menyesal di kemudian hari..nanti dah berkeluarga tak kan nak suruh laki masak atau jiran tolong masakkan pula.. so kena pandai masak walaupun sebenarnye tak suke..biar lambat asalkan pandai nanti :)


respon member aishhhh
konon nak masak untuk birthday girl ahaha

NAA XOXOXO

No comments: