Tuesday, 21 January 2014

Nombor pin UPU

Salam..

sesiapa yang lepasan SPM/STPM dan yang berkaitan dengannya pasti kecoh2.. weiii bila boleh beli nombor pin!!
ni laa yang berlaku bila dila bukak FB macam2 cerita pasal nombor pin UPU.. hari tu ramai yang pening2 sebelum 20/1/2014 BSN dah pun keluarkan nombor pin.. pasal tu dila tak berapa nak faham laa..ramai yang pening kepala termasuk laa dila.. ok cara nak
 selamat, beli je 20/1/2014 bagi lepasan SPM or STPM..


   Tarikh buka no pin upu : 20hb Jan 2014

    Tarikh tutup no pin upu : 7hb April 2014
                 
                                      'TAKE NOTE'!!!


Lepas pergi bank BSN boleh laa isi dekat laman web UPU ini..



ni maklumat yang dila dapat dari group dalam FB..
(ini maklumat bagi lepasan STPM  ^_^ )



PAY ATTENTION FOR THIS!!



kalau korang still pening dan tak tahu nak isi macam mana.. korang klik sini dan akan pergi ke link atas ini 


so korang,  itu je yang dapat dila bantu..sory kalau korang tak faham tapi bagi dila dah faham dah tu ahahaha..(bagi ko memang faham laa dila oiiii) ok laa sesiapa yang senasib dengan dila ni selamat mengisi borang upu dan buat lah pilihan yang bijak,, GOOD LUCK!!!



4 comments:

Cik Yaya said...

all the best..sebelum mimilih semak kelayakan dulu tau dear ^_^
semoga berjaya

Cik Puan said...

selamat mengisi borang...semoga dapat lah ye dik...hihih
#done follow awak juga ;)

farah deena said...

thANK YOU for the info :).

CikLily Putih said...

salam singgah sini..