Sunday, 23 February 2014

Apakah ini???

salam..
ahahaha tajuk lari dari apa yang nak di ceritakan..
sebenarnya nak cerita pasal my junior..
 korang ni dah kenapa haa???
suka taw buat k.dila rindu-rindu bagai..

 sekarang ni semua ada dekat asrama.. kebetulan tahun lepas dah masukkan wifi dekat pejabat asrama..
so boleh bayangkan.. rasa tu bukan macam asrama dah.. dah macam rumah ada wifi bagai
ahahaha..
so mereka ni pun time prep curi-curi laa tu online facebook..
yg dila pula memang 24jam depan lappy.. 
ada je laa yang menghantar mesej dekat fb.. lain2 orang pula tu ahaha..
soalan pertama diorang akan tanya..

'bila nak datang melawat'
'nanti melawat bawa makanan taw'

oiii korang ni laaa ahahaha..sakit taw jiwa layan korang..
tapi k. dila pun rindu dekat korang!!!






aishhh rasa nak bagi tahu warden je yang korang ni online ahahaha..
in shaa ALLAH bulan 3 ni k.dila datang..
makanan k.dila tak sure boleh bawa ke tak..
karang k.dila masak korang tak nak makan ahahaha..
(k.dila tahu korang tak dapat baca apa yang k.dila tulis sekarang tapi k.dila harap satu hari nanti korang jumpa entry ni k.dila nak korang tahu.. yang k.dila sayang dekat korang macam adik k.dila sendiri.. I miss you all)




NOTES: NANTI KITA JUMPA TAW MY JUNIOR SEMUA :)

5 comments:

siGadis Purple said...

bestnya bila ada junior-junior mcm ni..bila jumpak mesti meriah.. :)

Akeyla Azmi said...

Hahahha lawak lawok je hihi

dilakhir said...

sigadis purple: kn, diorang ni lagi gila2 taw.. ahahaha akeyla azmi: hehehe :D

Vee Sandi said...

saje je jer pasang wifi nak bagi chance yer

dilakhir said...

vee sandi: ahaha tak laa.. pelajar form6 perlukan internet utk buat kerja pbs.. yg lain tu tumpang sekaki laa tu :)