Saturday, 1 March 2014

Menunggu

salam
ok hari ni dila hangout dengan kawan2 yang dah lama tak lepak sekali..
now I still menunggu diorang ni.. aishhhh.. ahahaha dila rasa ramai yang tak suka menunggu kn kn.. alaa tak payah laa nak tipu.. lama sikit je kita dah mengeluh lepas tu call orang yang kita tunggu tu banyak2 kali.. sampaikan orang kita call tu off kan handphone dia baru laa kita berhenti call.. lepas tu sambung dengan membebel sorang2 ahahahaha..

kadang2 kita duduk tunggu orang ni boleh uji taw tahap kesabaran kita dekat mana.. kita kena laa sentiasa latih diri kita untuk sentiasa bersabar.. kerena sabar tu adalah separuh daripada iman :)
NOTES: MANA LAA DIORANG NI

No comments: