Sunday, 2 February 2014

miss you..

salam..



haa nampak kan gambar dekat atas ni yang
*tudung pink kelabu tu my member*  *budak kecik ni anak warden*
ahahaha tu bukan pointnya..
nak cakap rindu dekat member ku seorang tu..
dia lah kawan yang paling dila rapat, dia juga member yang dila kenal mula2 masuk asrama..
tengok muka muda kan sebab dia ni suka gelak..
akhirnya dia jadi penolong dila masa dekat asrama..

tapiii hmmm sejak dua2 pegang jawatan tertinggi dekat asrama..
kami dah tak rapat dah.. warden ada cakap masa pelantikan,
kalau jalan2 mesti berdua.. tapi bila dah pegang jawatan tu..
kamiii dah tak seakrab yang dulu..
dia cari member lain, dila dengan member lain..
kenapa ye?? bila terjump ke apa ke.. just senyum je..
whyyy???? mungkin dia terasa kot..
 sampai laa sekarang dah tak contact dah..
MISS YOU!!!



NOTES: HARGAI LAA KAWAN YANG MASIH ADA.. KERANA BILA DAH HILANG ATAU DAH TINGGALKAN KITA PASTI KITA AKAN RASA RINDU  SANGAT

No comments: