Wednesday, 19 March 2014

Berakhir sudah segala paper repeat..

Salam..
mana laa beberapa hari ini menghilang.. hehehehe..
ada je tapi busy dengan paper repeat..
dila cuba buat yang terbaik untuk repeat ni supaya markah yang dulu dapat di perbaiki..
in shaa ALLAH..

hari ini, segala paper repeat sudah berakhir dan tak akan ada lagi paper repeat..
tak masuk dah dewan periksa dekat sekolah.. dah tak ada buku nak study dah..
just tunggu result dan tunggu lepas ni sambung study dekat mana pula..
semoga ada rezeki dila jejak kaki ke menara gading..
in shaa ALLAH.. (salah satu impian dila) :) *doakan dila ye*


syukur dah habis.. harap sangat result boleh mengembirakan hati ni :)



sahabat-sahabat perjuanganku.. dari lower six, upper six dan sekarang masing-masing dah berumur 20 tahun..
Ya ALLAH, dengan usaha kami selama ini dapat melayakkan kami satu kelas melanjutkan pelajaran ke menara gading..

AMIN :)

3 comments:

Ayie Atiqah said...

done follow.gudluck tau =)

ain syafieqa said...

done follow..good luck..=)

Ct Noraishah said...

pernah gak sekali kena repeat paper dulu. Hanya kene repeat tu hahaha sekali terus dapat 'A' tuk paper tu