Wednesday, 26 March 2014

breakup??? kecewa????







Salam..

haaa amacam best dak????

zaman remaja laa ramai laa budak-budak bercinta, bercouple..

disebabkan perasaan ingin tahu dan ingin mencuba2..

lepas dah sayang bagai dekat lelaki tu (terutamanya bagi perempuan laa)

lelaki tu tinggalkan kita, ramai laa perempauan ni sanggup bunuh diri hmmm (sedihh kalau macam ni).. kenapaa nak bunuh diri???? awat hang ingat bunuh diri sekarang hang tak dapat balasan dekat akhirat nanti  ka???..



fikir laaa... walaupun sakit hati disebabkan KECEWA.. you must to be strong.. dah memang dia tertulis bukan untuk kita.. lepaskan je dia and start dengan hidup yang baru..

semoga video yang dila share ni dapat laa membantu perempuan di luar sana yang masih kecewa..

.. doa laa supaya ALLAH ktemukan kita dengan jodoh yang baik2.. in shaa ALLAH..  cinta manusia tu tak perlu dicari, tetapi cinta ALLAH yang harus dicari kerana cinta tu kekal hakiki.. :) (ingat ye kwn2)



(peringatan untuk diri sendiri)..

#for me, hehe nak rasa bercinta ni selepas nikah, in shaa ALLAH :)

#walaupun dila dah pernah rasa dikecewakan oleh lelaki tetapi dila try to be strong..




3 comments:

Haneeza Mohamad said...

love after marriage is better XD

dilakhir said...

HANEEZA: aah :D

Ct Noraishah said...

bercinta selepas nikah lebih baik, kan :)