Wednesday, 5 March 2014

SAD..


Salam..
oh my, one day tak ada mood..
aduhh kenapa ni bengang laaa..
asyik tulis entry tak ada mood je..
ni nampak sangat memang tak pernah ada mood ni aisshhhh..

''eh2 pernah tak rasa, someone yang close dengan kita, lepas tu menghilang tanpa berita"
rasa macam kalau hilang tu hilang je laa.. jangan buat orang lain susah hati boleh tak.. 
gerammm nye..
eh, ni bukan kes hilang orang ye.. ni kes orang yang rapat dengan kita tiba-tiba
 menghilang begitu sahaja..
yang kita pula dok tunggu-tunggu, lepas tu semua kerja tak senang nak buat..
bukankah itu di katakan sebagai mengrampas kebahagian orang ..

errr if you want to go.. just go but don't give me any feeling with you!


NOTES: SEDIH LAA MACAM GINI :(.. SERIOUSLY I HATE OK!

3 comments:

Anizz Annisa said...

mcm anis tgh rase skrg..hurmm.. dok tggu je la.. kdg2 satu ape pon xleh wat sbb pkir je.. :(

.:WaRdAH:. said...

http://tudunglabuhmurahnurapparels.blogspot.com/2014/03/giveaway-jalinan-silaturrahim.html

Ct Noraishah said...

hehee..sabar yae