Monday, 28 April 2014

AKU JATUH RINDU JATUH CINTA

Walawehhh jatuh rindu jatuh cinta bak hang.. ahahahaha
sory I single ok..  ahahaha 
24 april hari tu result full untuk STPM dah keluaq!!! (untuk yang mengulang je)

dila macam mana result hang??
berapa pointer???
Aaaaaaaaaaa hehehe sikit je.. ok tu je yang dapat jawap buat masa sekarang hihihi

eh tujuan dila tulis entry ni.. kira macam luahan dari seorang sahabat ..
first dila dapat tahu yang dila dapat form 6.. memang dila nak still je form 6..
tapi-tapi member dila tak nak diorang semua sambung study dekat uitm dengan poli..
dila je tinggal dekat sekolah sorang-sorang
sedihh ok.. rasa macam orang perhati je bila jalan sorang2 ahahahha punya laa tak biasanye..

naik upper six.. hello I dah matang ok.. tak sedih dah hehehe..
dila kawan je satu kelas and the best part dapat kawan baru :)

masa ambil result hari tu.. 
sangka salah sorang kawan dila yang masuk uitm tu datang support ambil result konon nye( sebenarnya ambil dila je).. 
ahaha
dia yang beria..
''dila baca doa banyak2''
ahaha dia pula yang nervous.. bila dah dapat result banding dengan kawan yang lain
rasa down kot.. rasa time tu nak terjun je bangunan tapi pikir karang akhirat nak ke mana aku ni ahahaha so batal je niat tu..
yang member dila tu still bagi support.. rase nak menangis taw ada kawan yang still dengan kita bila kita tengah rasa down ni..

and the best part.. kami yang dah lame terpisah akhirnye bertemu di REST HOUSE..
hati tengah sedih tapi bila jumpe dengan mereka ni.. hati sendiri terhibur..
ALLAH tahu apa yang terbaik.. :)







muka bahgia member aku ni bila dah habis pratikal :)






( percaya je taw yang kami semua ni dah 20 tahun) ^_^




ok ni serious dah lama gila tak berkumpul berlima macam ni..
kalau berjumpe mesti salah seorang tak ada..
kami start berjumpe bila kami sama-sama satu kelas masa form 4
ALHAMDULILAH persahabatan kami ni masih kekal sehingga hari ini walaupun
semua study jauh sampai ke kedah, kl,..
tapi still contact lagi..

semoga persahabatan ni kekal sampai semua dah kahwin..
sampai semua dah ada anak bagai.. sehingga hujung nyawa kita..
yup i alwys jatuh cinta dan rindu dengan korang :)






1 comment:

Lina Kwon said...

cantik ! :D

xx
http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/2014/04/ke-korea-ke-kita.html