Thursday, 17 April 2014

EH.. DAH 20 TAHUN RIGHT???


Pinnnn.. 
hangpa semua entry ini bukan nak wish birthday untuk kelahiran yang 20 tahun..
but nak cakap.. 20 tahun tu dah boleh berfikirkan.. right??

eh rasenye.. umur macm ni dah boleh fikir mana baik dan mana buruk kn?? kn??

ok laa.. if bukan nak tuju dekat siapa-siapa..
tpi kalau ada member dila ni baca.. i hope korang baca dengan hati yang terbuka..

ok sometime kita boleh share anything toghter..macam-macam boleh kongsi sama-sama..
tapi kalau ada dia antara kita tak nak share jangan laa paksa mungkin ada sebab kenapa dia tak nak share..

and pelase laa stop terasa bagai.. you all dah 20 tahun laa.. dh boleh fikir dh..
kalau tak nak terasa sangat dengan member yang tak nak share tu.. fikir laa positif..

''mybe dia tak nak share ada sebab kot''
''mungkin benda tu buat dia sedih, sebab tu tak nak share''

and bla bla blaa.. *think positif*

pelase laaa stop terasa bagai.. buat perangai macam 20 tahun..
fikir macam orang dewasa..
tindakan jangan macam budak-budak..
kalau tak dapat apa yang nak je dah marah, sentap, mengutuk, maki orang tu..

please laaa stop it..
and please hormat privacy orang..
jangan main redah je.. 

kalau orang kacau privacy kita pun kita marah kan.. 
so jangan laa buat.. nak minta izin dulu dengan tuan punye badan

*sory kalau ada yang terasa*
(peringatan untuk diri sendiri juga)

 

haa.. cik abang atas ni pun minta stop berfikir macm budak-budak..
dan kita dah boleh berfikir macam orang yang berumur 20 tahun ye sayang-sayang..
ini merupakan teguran dari seorang sahabat bukan untuk menjatuhkan sahabatnya tapi menegur apa yang silap..
maaf diri ni banyak juga salah.. kita sama-sama tegur ye kalau ada yang salah..

love u SAHABAT






1 comment:

mirza syazwina said...

hai^_^
kita sebaya rupanya....hehee
betul3,setuju sgt..x yah pksa2 kan...sian org tu kena pksa2 plak...:))