Tuesday, 29 April 2014

GiveAway Bro Nasa : Hadiah Misteri Bernilai RM800



jom join you all.. :)




gambar ni baru je lagi.. time nak ambil gambar berlima ni malu nak suruh orang kiri kanan tolong ambilkan.. ahaha kebetulan ada monopod lepas tu selitkan bag jangan kasi jatuh handphone tu ahahaha..
beria taw nak pakai monopod.. orang kiri kanan dok pandang je hehehehe :)

muka tu apahal sombong benor.. berani kacau kami??? ahahahaha..

kami dah lama tak berkumpul berlima macam ni serious dah lama.. lepas SPM semua dah study merata-rata..
payah sangat nak jumpe.. akhirnye dapat juga berkumpul berlima.. memag susah nak jumpe..
persahabatan kami ni bermula masa kami  form 4 sehingga laa sekarang umur pun dah 20 tahun ^_^


Kita berjumpa kerana takdir. 
Kita berkawan kerana kasih sayang. 
Kita bersama kerana hati. 
Kita bergaduh kerana harga satu ikatan. 
TAPI yang paling penting, SEMUANYA KERANA ALLAH TAALA. 
TanpaNya tak mungkin sekarang terjadinya 1 Jalinan Hati. 1 Rahsia Rasa. 
Yang mempunyai sejuta maksud pada jiwa-jiwa yang memahami erti persahabatan. 








3 comments:

MaMa MuRsYiD said...

Good luck sis

Bro Nasa said...

terbaik...terima kasih kerana sudi join segmen ini..nntkan pengumumab tarikh akhir segmen ini

Norhasniza Khalid said...

mama singgah dari segmen yang sama dear.. all the best