Friday, 6 June 2014

Bulan Jun please be awesome!!!

waaaa dah lamanya tak update blog..
laptop still rosok ni pun berusaha nak update blog ahahahaa..
semangat kan hihihi

ok sekarang dah masuk bulan 6 dah kita semua.. cepatnya masa berlalu!!!! (baru nak buat entry pasal bulan 6 ahahaha )
dalam bulan 6 ni banyak benda yang dila kena berdepan..
cewahhh macam apa je aku ni ahahaha

Antaranya:
* pindah rumah yeayyyyy
*keputusan keluar (yang ni mesti berdebar nanti )
*birthday someone (eh special ke someone tu hihihi)
*hari yang ditunggu.. Ramadhan datang lagi.. yeayyyy :)
*dapat sembhyang tarawih dekat tempat baru hehee yelaa dah pindah rumah baru kn :)

tu je kot.. eh kena bagi tahu ke??
ahaha just nak bagi dila ni ingat ada benda yang dila kena buat dalam bulan 6 ni heheheh..


#now nak blogwalking.. serious dah lama sangat.. hihihi jom blogwalking 

2 comments:

Ismi Ana said...

Anatra? Hik3.. >< Untung ah bertarawikh kt uma baru. ^_^

dilakhir said...

ISMI: AISHH TYPO2 AHAHAHA :p