Sunday, 29 June 2014

Kembali berblog balik..

berminggu dah tak update blog ni..
last update 10 jun haritu..waaaaa lama sangat tu..

yeaaaa now i'm back to start berblogging balik hehehe..
mana dila pergi sepanjang berminggu ni??
tu nanti dila cerita the next entry  :) ..

First yang membuat dila tak dapat berblog ni disebabkan, 
laptop rosak dan tak sempat nak hantar ke kedai
asyik bertangguh je nak hantar tu yang memakan masa tu..

dan sekarang my laptop dah sihat 100%
yeaaaa lepas ni berblog seperti biasa balik  ^_^
yang lain tunggu dila berblogwalking ke blog hangpa semua :) 

1 comment:

Ismi Ana said...

Patutlah lame tak nampak. Ngeh3. Hai dila. *lambai tangan*