Sunday, 13 July 2014

Taman Tasik Taiping


Alhamdulilah.. semakin hari semakin boleh terima kenyataan yang dia bukan milikku lagi..
Allah pinjamkan dia kepada ku selama 5 tahun mungkin bersebab..
kisah ku dengan dia terhenti di tengah jalan..
siapa yang tak sedih kan.. for me, memang kecewa
and dila dah rasa sakit tu, memang sakit..
lepas ni dila mungkin berhati-hati nak ada perasaan dekat mana-mana lelaki :)
semoga aku kuat untuk hari-hari mendatang..

dila ada share kisah duka ini dengan sorang sahabat dila ni..
member masa sama-sama belajar form 6 ..
dila ada mesej dia..

''bila nak datang taiping''

member dila balas..

''hujung minggu ni hehehe''

bila member dila ni kata hujung minggu ni dia balik taiping..
yeaaaaa i'm very2 happy..

dila baru pindah taiping so tak ada kawan lagi dekat sini..
bila member dila ni nak balik kampung dia dekat taiping hujung minggu ni..
serious dila paling seronok..
sebab ada member yang boleh gelak ketawa semua tu..
sebab bila dia ada tak terfikir pasal kekecewaan yang ku alami ni..





ambil memberku sorang ni, terus bawa pergi taman tasik..
lepas tu lepak dekat tepi taman tasik acah2 macam dating2 gitu hehehe


lepas habis lepak dekat tepi tasik..
cadang nak naik kepala itik tu.. hehehe






happy dapat kayuh kepala itik tu dengan member ku sorang ni..
tengah-tengah kayuh pun still cerita macam-macam ahahhaha.



nak dekat 2 jam macam tu spend time dengan dia ni..
huuhu terima kasih beb sebab balik taiping and jumpe dengan aku..
serious segala kesedihan aku sepanjang minggu-minggu ni terubat bila dapat gelak-gelak dengan ko semalam..
nanti rajin-rajin laaa mai taiping lagi..
terima kasih beb..
love you ^_^

4 comments:

CT Humairah said...

biasalah hubungan ni macam macam dugaan. ramai je yang terhenti di tengah jalan :'D tapi kalau kita pandang dari sudut positif.. Allah swt mungkin nak kasi yang lebih baik. eeh menyampuk kisah orang pulak CT ni wakaka..

sebenarnya nak cakap... banyak kali lepak taman tasik tak penah naik itik tu.. next time kene cuba.. xde bewak ke dalam tasik o.O ??? hihiks..

CT ada buat giveaway yang pertama sampai 16Julai2014.
sudi-sudikanlah tengok and kalau sudi joinlah sekali.
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

Ismi Ana said...

Bestnye ade kawan yg memahami. Nak kawan ngan nad jugak. Hehe. :D

N.A.T said...

Nat pun pernah naik itik tu .. ber4 .. with my bestfrend + her parent .. + sorang budak kenit .. syok gak r .. tengok pemandangan + memonyet yang banyak di taman tu .. huhuhu cancelled nak jenjalan kat taman

dilakhir said...

CT: heheehe tak pe laaa.. tq taw nasihat tu.. mungkin Allah nak ketemukan dila dgn yg lbh baik.. mana tahu kot2 dapat yg hafaz al quran pula hehehehe ;)

ana: ana kawan blogger dila yg sproting and dila suka baca blog ana serious terhibur.. tq sebab selalu datang sini.. lvu u ;)

nat : kan teruja taw naik kepala itik tu, ahahhatapi lenguh kaki dok kayuh benda tu idak merata-rata pergi nye hihihi