Monday, 4 August 2014

adakah dia bukan untukku??

SALAM..
haaaa ada yang masih dalam mood raya lagi??
kalau dila hihihi dah tak ada mood raya dah..
sedihkan hmmm, nak buat macam mana
raya tahun ni tak seseronok raya yang lepas-lepas
rasa macam sedihh je raya kali ini..
hmm macam tajuk dekat atas tu..
adakah dia bukan untukku??
betulll ke dia bukan untuk aku lagi??
  
korang pernah rasa tak, perasaan macam
someone yang korang rapat sangat-sangat lepas tu menghilang tanpa khbar berita
tapi sebenarnye dia tengah bahgia dengan orang lain
tapi-tapi dila sedih kesunyian di sini..
5 tahun kenal, tup tup jadi macam ni..
memang tak ada harapan untuk berbaik
rasa sedihhh sangat..
di sudut hati
rasa nak berbaik semula and back to normal balikk..
tapi sekarang dh macm mustahil boleh berbaik balik..
tak tahu nak buat ap dah..
adakah dila patut give up dari semua ni???
and biar dia bahgia dengan orang lain 
rasa betul2 sedih
 hmmm

2 comments:

Ismi Ana said...

Sabar ye. Ada jodoh. Insya-Allah. Tak ke mana pun. Klu takde jodoh, biarpun cinta sgt syg sgt. Tetap akan terpisah. Yg berkawin tetap akan bercerai. Sbb jodoh tu rahsia Allah.

Karya Mahirah said...

bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor... sorang lari, sepuluh mari... xyah sesedihlah... letakkan hati pada Allah yg pertama, mesti dila tak susah hati... ada jodoh, insyaAllah... =)