Wednesday, 6 August 2014

Kisah sebelum raya..

ok hati sekarang ni memang nak menulis..
emmm nak cerita apa ye..
haaaaa fikir punya fikir terhasil tajuk macam dekat atas ni
hihihi..

kisah sebelum raya:

seminggu lagi nak raya - 'mak, angah tak rasa laaa mood nak raya tahun ni'
                                   'aishh kamu ni tak baik ada perasaan macam tu'

sehari lagi nak raya - pelase laaa mood oiii bagi laaa aku rasa mood raya tahun ni

Hari Raya sudah tiba- menangis di pagi raya, mood still tak ada kenapa ni

apa yang dila ingat, mak dila cakap.. kita kena sambut hari raya ni dengan perasaan gembira.. walaupun dila tak rase happy tapi dila cuba hidupkan suasana hari raya tu..
Alhamdulilah walaupun seminggu lagi nak raya still tak dapat mood raya tu..
tapi bila tiba hari nya.. perasaan tu datang sendiri..
*di sudut hati yang jauh perasaan happy tu tak sehappy raya yang lepas*



try cari mood raya..

huhuu, tak pe.. yang masih mood beraya tu, Selamat Hari Raya!!!!
puasa 6 jangan lupa ye ^_^


4 comments:

Noura Qifays said...

Lawanyaa jubahh dy..cala qisya ke ???

dilakhir said...

noura: aah calaqisya :)

kenny977world said...

balas kunjungan ye . selamat hari raya :))

Karya Mahirah said...

dekat sawah ya.. cantik permandangan tu kalau buat photography