Thursday, 28 August 2014

Surprise! surprise!


 


Assalammualikum..
Hye You All ^_^
 
 semalam lagi akak saudara dila call 
tanya area taiping ni mana kedai bunga yang buat penghantaraan
 
errr *blur* ahahaha sory laaa akak
dila pun baru pindah taiping 2 bulan, tak sempat nak jalan-jalan lagi..
 
dila pun tanya.. awat cari kedai bunga pula.. akak saudara dila ni duduk dekat putrajaya
so pakwe dia pula kerja dekat taiping..
 
haaa ada laa tu tiba-tiba minta tolong cari bunga kan hehehe
orang bercinta *paham2* ahahaha
 
so dila pun setuju tolong akak saudara dila ni buat surprise dekat pakwe dia
nak di jadikan cerita.. nak cari bunga pun ambil masa 2 jam
yang akak saudara dila ni call tak nak mahal, so cerita nak macam tu macam ni
ahahaha nak decide dengan orang kedai tu pun samapi dia pening ahaha
 
 
 
tadaaaa ni laa bunga nye ^_^
 
ahahaha nak tiga kuntum bunga ros lagi tu..
aishhh ikut kan aje ahahaha..
 
after tu akak saudara dila kata tak kan nak bagi bunga je kan..
so decide pergi pizza order pula dua pizza yang besar ok!
 
aishhh sorang je nak nak makan tapi order banyak aaaa 
suruh share kot ahahha.. tak ada laaa memang dua besar pizza tu untuk boyfriend dia
 
akak saudara dila ni just bagi arahan melaui call je
hehehe tapi semuanye berjalan dengan lancar..
 
so tiba laa masa nak surprisekan nye hehehe..
sebelum tu pakwe akak saudara dila ni doktor dekat hospital taiping
tapi senang je cari..
sampai dekat kaunter tu
dila cakap
 
''maaf ye nurse sy nak jumpa doktor bla bla bla''
 
lepas tu semua nurse buat bodoh jer.. aishhh mybe terkejut tiba-tiba bawa bunga dengan pizza bagaikan ahahha..
 
''nurse sy nak jumpe dengan doktor ni''
 
baru laa seorang nurse ni pergi panggil..
dila dengan mak and adik dila pun tunggu dekat depan tu
 
and what ahahaha.. pakwe akak saudara dila ni nampak je kami
muka terkejuttt sangat..
and kalau doktor muda handsome siapa tak terpegun weiii ahaha
aishhh tak baikk pakwe orang tu ahahaha..
 
bila kami bagi, dila terkejut, malu-malu, senyum tu sampai ke telinga
 
ahahahaha misi nak surprise kan orang berjaya..
tapi rugi tak tangkap gambar muka time terkejut tu hehehe..
tak pe laaa.. dila belanja gambar dila je laa denga bunga yang dila tempah dekat keda tadi hihi
 
 
 
 
ahahhaha muka macam nak kena sepak-sepak jer 
hihihi teruja dapat pegang bunga macam gitu ^_^
 
 
 
 
 


 

1 comment:

Nur Inani said...

hihihi.. comel je gambar dila tu :)