Wednesday, 3 September 2014

Cabaran 30 Hari : DAY 3 [ Sesuatu Yang Menguatkan Anda]

Asssalammualikum

Hye You All ^_^

apa ye yang menguatkan dila??..
 
 
FIRST !!


Semestinya laaa my Family! :D

bila dila jatuh macam mana pun mereka alwys dengan dila..
my mom walaupun dila merahsiakan sesuatu masalah pasti dapat tahu juga and bagi kata-kata semangat untuk dila terus bangkit dan bangkit..

Ayah, alawys take care about me.. kalau dila berjaga malam..
ayah akan hantar mesej 
'' kenapa tak tidur lagi''

ahahaha kadang-kadang macam seram jer.. macam mana tahu tak tidur lagi sebab ayah dila kerja dekat tempat lain.. 

adik dila.. ni selalu ada.. alwys dengar rintihan hati ni..
walaupun dia tak nak dengar paksa juga dengar muka redha jer..ahahaha


SECOND!!





MY BEST FRIEND!!

di kala senang atau susah.. pasti mereka ada..
walaupun salah seorang antara kami yang berdepan dengan masalah yang lain still bagi semnagt
walaupun semuanye study jauh..
whatapp laaa yang menghubung kan kami..

walaupun dila jatuh and perlukan seseorang..
salah sesorang pasti akan membantu..

kawan dari form 4 untill now..
 love you all.. 



-THE END-




1 comment:

Ismi Ana said...

Orang di sekeliling Dila dah mampu memberi kekuatan? Dae bak ah Dila. ^^