Thursday, 4 September 2014

fact about me


Hye You All ^_^

dila haritu kena tag dekat instagram pasal 20 fact about me..

hari ini sahaja nak tulis dekat sini pula ^_^



20 fact about me :

1. nama diberi Nur Adilah, yang bermaksud cahaya keadilan
2. anak kedua dalam empat adik beradik
3. suka sangat pada kucing, ada sekor dekat rumah, yang lain dah kena buang :(
4. jenis tak suka orang kacau time tidur, paling tak sukaaa
5. jenis yang kuat berangan ahahaha ini selalu buat
6. suka nombor dan suka subjek matematik
7. colour kegemaran semestinye pink, coklat, purple
8. suka cakap '' Aku ni keterunan Jake Chan'' kalau tengah marah sebab nak bagi orang takot kononnye ahahaha, sejak form 2 lagi hihi
9. kuat bercakap and kuat bercerita itu ini
10. jenis keras kepala
11. kuat menangis
12. tak suka lelaki yang suka mainkan hati perempuan *hilang terus respect*
13. suka tengok lelaki tarik tai leher ahahhaha *shh jgn cerita dekat sesiapa*
14. bukan anak manja
15. suka baca novel, sampai tak tidur malam nak habiskan
16. suka pergi pantai.. tempat kegemaran ..
17. suka fashion yang simple
18. terlalu minat dengan butik Calaqisya 
19. suka buat surprise sebab suka tengok orang lain happy :)
20. tengah kumpul duit nak ada bisnens sendiri *doakan taw* ^_^


THE END..





5 comments:

siti zawiah said...

suka pantai jugak..novel pun.. :)

Aina Akmal said...

No 13 tuu. Awww. Memangg melting bleeding nose semualahh. shh. Kita simpan rahsia ni. Heheh.

Cik Nadyya said...

suka baca novel jugak! hee

Ismi Ana said...

Semoga dila berjaya bukak bisnes sendiri. Amin... :)

Mila Hilas said...

tang baca novel tu kn kite sm r..sanggup tdo lambat sbb nak hbskan novel..kalo blh nak hbskan terus walaupon m/s dia 8ratus..hihihi