Tuesday, 14 October 2014

bengkel di Area Utara ! jom join...


Salam..
Hye You All ^_^

hari tu, dila ada cakap pasal kelas mengaji dekat entry sini

so hari ni dila nak share salah satu yang dila jumpa :)




[ CELIK AL-QURAN DALAM MASA 7 JAM ]

Betul ker dalam 7 jam dah boleh baca Al-Quran bertajwid? 
Kaedah lain belajar berbulan-bulan pun belum tentu boleh pindah baca Al-Quran.

Saya buta Al-Quran, boleh ke saya masuk bengkel ini?
Jika nak lancarkan bacaan Al-Quran saya jer boleh ker?
Hukum tajwid saya lintang-pukang, boleh join ker?

Kaedah ini telah membantu lebih 587 orang buta Al-Quran,
tidak lancar dan tak mahir hukum bacaan, mengaji secara BERTAJWID dalam masa 7 JAM sahaja.

---------------------------

[ HARAKI JUGA BANTU SELESAIKAN MASALAH BERIKUT ]

✘ Tidak berminat membaca Al-Quran.
✘ Tidak mengenal huruf hijaiyah tunggal, bersambung dan pelbagai baris.
✘ Tidak dapat beza bacaan panjang, pendek, dengung, qalqalah DLL.
✘ Tidak tahu Teknik Berkesan Mengajar Al-Quran kepada anak-anak.
✘ Tidak tahu Teknik Menarik Untuk Mengajar Murid untuk Mengaji.
✘ Dan Lain-lain Masalah Biasa Mengaji Al-Quran.



Boleh daftar di sini !  http://bit.ly/BengkelHaraki2014


JOM ! join bengkel di Penang pada 25&26 Oktober 2014 (1 Muharam)


tu je yang  dila dapat bantu untuk sesiapa yang nak perbaiki bacaan Al-quran
so sesiapa yang duduk di area utara tu.. jom laaa join kalau free !! ^_^




"Jika kita berjalan menuju Allah, Allah akan berlari mendapatkan kita".





4 comments:

Kasut Kusut said...

Assalamualaikum.. mohon copy paste entry

dilakhir said...

kasut kusut :sure boleh :)

Ismi Ana said...

Alaaa..bestnye. Jauh ngat utara sane. Huhu. Hukum mad sume ana dah tak ingat sangat. Tapi kalau baca, boleh laa sikit2. Rindu nak belajar mengaji.

dilakhir said...

sama ana.. dila pun banyak dah lupa dah.. mmg kena beljar balik :)