Tuesday, 14 October 2014

esok interview !


Assalammualikum..

HYE YOU ALL ^_^

petang tadi time nak ambil my mom dekat sekolah
tiba-tiba perasan hp ada miss call..

nombor tak dikenali.. so teringat mungkin penting kut sebab dia call lebih dari satu kali..
bila dila call.. macam pelik.. lepas tu dia ada cakap nama tempat tu..

jadi dila macam terkejut taw sebab hehehe..
minggu lepas dila ada datang tempat tu hantar resume..
dila sahaja je cuba-cuba..lagipun memang nak cari kerja pun sekarang..

so dila call..dia minta datang interview esok pukul.. 11.45 am..
letak jer call.. terus terfikir..

''aku dah laa tak ada pengalaman pergi interview kerja ni''
'' esok nak jawap apa.. dia tanya apa''
''esok nak pakai baju apa??!! ''

lama-lama terus jadi stress fikir pasal ni ahahahaha..
ok tenang-tenang.. dila happy dapat call petang tadi sebab banyak-banyak kerja yang dila minta..
kerja ni yang panggil dila.. but dalam masa yang sama rasa takut nak berdepan esok hmmm





doakan dila ye.. wish me luck untuk esok.. 
semoga bos dekat tempat kerja tu sudi ambil dila ni hehehe..

dila kerja apa?? hehehe nanti dila cerita..
wish me luck.. tenkiu korang ^_^



1 comment:

Ismi Ana said...

Goodluck Dila. Buat solat hajat. Mintak Allah beri yang terbaik buat Dila. Huhu. Pakai baju ape pun boleh, asalkan nampak kemas. Kekemasan tu penting. ^_^