Monday, 20 October 2014

Kursus Pra Perkahwinan


Hye you All ^_^

hujung minggu  lepas sabtu dan ahad
sebenarnye dila join kursus Pra Perkahwinan dekat Taiping ni..

sebenarnye tak plan apa-apa pun.. memang last minit..
petang jumaat tu, terus pergi tempat kursus tu kata nak join esok
sebenarnye dah penuh tapi rezeki kot dapat laa join heee..

dila join ni dekat Kolej Komuniti Taiping 
harga untuk join kursus Pra Perkahwinan ni hanya RM50 sahaja..
akak dila pun baru pergi tapi dekat Melaka..tapi dia kena bayar RM80..
so lebih baik jangan lepas kan peluang ni.. sebab orang laa kata makin lama yuran nak join kursus pra perkahwinan ni makin mahal..

so esoknye dila datang dengan adik dila..
dila ikut kursus ni bukan nak kahwin lagi taw heee
tak ada calon lagi :)

sebenarnya masa dila join ni, dila dapat macam-macam ilmu 
eh bukan pergi kursus ni sebab nak sijil jer, tapi nak dapatkan ilmu tu sebenarnye..

secara jujurnye, bila dila join 2 hari kursus ni, dila macam-macam terfikir..
apa yang dila fikir, next entry dila share ok :)












2 comments:

Amy J said...

tahniah sebab dah berjaya menghadiri kursus pra perkahwinan ^^,

saya pun dah join dulu... uniten organize. and murah. so apalagi, peluang yang ada... hee

Ismi Ana said...

Cantiknye sijil dia tulisan jawi. Ana punye rumi. Memang pun makin mahal. Tak silap ana ade ambik kertas ujian kalau nak dapat sijil, betul ke? Huhu. Entahlah. Dulu2 mase ana ambik, ikut kursus da dapat sijil da. Tak tau la yang sekarang punye. :D