Thursday, 16 October 2014

masih tak ada


HYE YOU ALL ^_^

haritu dila ada cerita pasal dila nak pergi interview kan..

so semalam tunggu dia mesej still tak ada lagi

rupa-rupanye hari ni dia hantar mesej..

so jawapan dia adalah

''DUKACITA''

hmmm, sedih tak tahu macam mana laa..

rezeki still tak ada lagi..

tahun ni berapa kali dapat perkataan ''dukacita''

tak kira laaa untuk sambung study atau minta kerja..

YA ALLAH.. ada ke rezeki aku ni hmmm


doakan dila suapaya tak putus asa nak mencuba lagi 
walaupun setiap kali mencuba akan dapat keputusan yang tidak diingini..



rasa sedih pula hati ni hmmm..

''HATI MOHON KUAT OK'' ^_^


3 comments:

Hikayat Seorang Budak said...

Moga terus tabah dila.

ietams said...

Good luck

Ismi Ana said...

Sabar ye dila. Situasi kita sama sekarang. :)y