Friday, 16 January 2015

Rindu Mereka *bercuti di perlis*



ASSALAMMUALIKUM..

HYE YOU ALL ^_^

macam mana ni kebelakangan ni asyik dok rindu-riduan jer ni ..
haaa rindu kat siapa tu ?? hehehe

siapa lagi kalau bukan buah hati ku iaitu my best friend
kami kenal masa form 6
time lower 6 tak rapat sangat sebab ramai student baru dari pelbagai sekolah so tak rapat lagi
start naik upper 6 baru kami semua rapat..

rapat tu bukan sikit tapi semuanye sekepala
tu yang best..
masa tahun 2013  banyak juga laa dapat holiday dengan dema ni.. rindu rindu

ingat lagi time holiday dekat perlis.. bertolak pukul 5 pagi sampai perlis pukul 1 atau 2 petang macam tu.. ahahaha lepas isyak dah balik perak balik..

walaupun kejap sangat bercuti macam tu..
tapi macam-macam laa berlaku time ni.. tapi kami enjoy..

boleh tak masa tu kembali balik..
serious rindu semua :(

















have a nice day you all  :)

No comments: