Thursday, 1 January 2015

SELAMAT DATANG TAHUN BARU AND HAPPY BIRTHDAY !




ASSALAMMUALIKUM..

HYE YOU ALL..

HYE-HYE TAHUN 2015 SELAMAT DATANG *lambai2 tangan* ^_^


*tarik nafas hembus*, alhamdulillah masih di panjangkan umur untuk kita berada dalam tahun 2015..
2014 telah pun meninggalkan kita untuk selamanye..

tiba masanya, kita tutup buku lama kita buka buku baru..
kenangan yang pahit pada tahu 2014 kita lupakan dan buang jauh-jauh..
kenangan manis yang tercipta pada tahun 2014 biar laaa sentiasa tersemat di dalam hati ^_^


tik tok tik tok... menanti pukul 12 tengah malam.. heehehe birthday someone special..

Happy Birthday Che Are !!!

cukup laaa aku dah menyanyi dekat group heeee,
tapi jujur laaa aku betul2 rasa sebak.. sory laaa aku emo sebab ko dah masuk umur 21 tahun
aku tak sangka ko dah besar..
yelaaaa kita kenal dari darjah lagi kan..bila ko dah besar terasa laaa sikit heee..

happy birthday to you Che Are !! ^_^
















3 comments:

Lollipop Manis said...

selamat tahun baru. happy birthday to your friend too. :D

NSAG said...

hi,sye nsag..sye nk request edit blog awak boleh..free charge je. cuma tlong blas mesej ni sbelum 12 Januari.

Stephanie Liew said...

happy new year and happy belated birthday to you friend :)