Sunday, 1 February 2015

DAH MASUK BULAN FEBRUARY .. HIDUP BARU BERMULA !


HYE YOU ALL..

pejam celik pejam celik.. dah masuk bulan kedua dalan tahun 2015 ni..
cepat je kan, macam tak percaya dah sebulan kita berada dalam tahun 2015 ni..

bulan 2 ni,  hehe nak cerita sikit je..
dila akan sambung study balik Alhamdulilah syukur dapat sambung study..




dila sambung ijazah dekat UniKl kos marketing selama 3 tahun (habis tahun 2018)
why pilih marketing?? salah satunya sebab dila memang minat dengan bisnes-bisnes ni hee

kenapa pilih unkil kenapa tak Universiti kerajaan.. hmm mungkin bukan rezeki dila ke situ..
mungkin juga pointer masa STPM tak berapa strong dan bersaing pula dengan budak-budak diploma, matrik, asasi, ramai lagi yang nak masuk buat ijazah.. dia akan uatmakan yang cemerlang dulu.. mungkin dila boleh masuk tapi lambat rasanya..

jadi dila tak nak bunag masa menunggu, so kita ambik jalan lain, lagipun UniKl ok, jadi teruskan juga belajar.. hehee kecewa tu ada bila tak dapat universiti kerajaan tapi bukan itu yang mematahkan semangat dila untuk terus belajar..

in shaa Allah plan lepas ni, buat master dekat universiti kerajaan.. doakan dila ye.. terima kasih semua.. moga korang juga berjaya dalam apa juga yang korang lakukan .. AMIN ^_^







2 comments:

Maria Hasun said...

good luck dear

Mad Parihh said...

semoga berjaya . amin . .