Tuesday, 21 April 2015

kawan nak kahwin


HYE YOU ALL :)

sekarang lagi busy dengan projek, assigment semua
tak pe hari ni dapat juga curi masa untuk tulis blog :)

tajuk hari ni nak story pasal kawan nak kahwin dah!

umur dila baru 21 tahun.. bila dapat tahu kawan nak kahwin
rasa macam, mudanyaaaa
alaaaa sedih sikit je, yelaaa kawan nak kahwin kan

lepas kahwin confirm busy dengan family, dulu ada satu family
dah kahwin nanti dah ada dua family pulak kan..

mesti banyak tanggungjawab kena pikul
best kan tengok orang dah jumpa jodoh and nak kahwin dah..

best moga hari dan masa tu akan dila lalui satu hari nanti heeee

moga dapat jaga hati ni sehingga jumpe dengan calon yang sebenarnya..
in shaa ALLAH :)






3 comments:

Ismi Ana said...

Dila pulak..cepat2 ler carik jodoh! Heee..ape citer kawan ana sorg ni. Lama ana tak contact Dila. Ape kabar Dila? Hope life Dila lebih baik skrg. :)

dilakhir said...

ana lamanye tak dengar cerita.. dila baru teringat dekat ana 2 3hari yang lepas, hari ni dila terima coment ana pula heee.. sekarang dah ada dekat kl :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dila,
betui3
bila dah kawen bz hokeyh he3
so sila ronggeng sesiap dengan kawan itu naaaaaaaaaaaaaa