Friday, 3 April 2015

nak mesej ke tak

 
hye you all :)
 
nampakkan lama dah tak update ni walaupun dua hari je heee..
so macam mana permulaan bulan april ni.. dila tahu faham-faham, mesti nak cakap pasal keadaan ekonomi sendiri kan..
sama laaa, hmmm.. nak buat macam mana , terima laa semuanya dengan hati yang redha :)
 
ok, sebenarnya dila ada seorang kawan baik masa form 6 and kami sama university and kami sama bangunan juga..
mula-mula masuk sini ada dila mesej dia, Tanya itu ini..
lepas tu lama-lama dila rasa macam
'kenapa aku je rasa nak mesej dia ni, dia tak ingat kat aku ke'
kawan dila ni perempuan.. hmmm
tak kan laaa bila dah dapat kawan baru lupa kawan lama kan..
 
kadang-kadang rasa malu ni bila asyik Tanya khbar dia, dia macam tak je.. sabra-sabar
tak pe laaa.. kita think positif je laaa..
sebaik laaa kawan..
in shaa Allah , still juga ambil berat pasal dia..  :)
 
 

4 comments:

Afidah Azmi said...

Mungkin kredit tak ada kot...

Che are said...

okay, macam kenal jer sape die, hahaha
chill okay dilah

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dila,
manusia memang akan berubah dila
takper laaaaaaaaa
think positive yer

Fendi Rocka said...

perkara biasalah tu ,perubahan fasa usia dan zaman..ada yg kekal, ada yg ditelan zaman.