Thursday, 9 April 2015

Rasa Rendah Diri


HYE YOU ALL ^_^

sebenarnya dua tiga hari ni rasa rendah diri sangat hmmm
dila masuk study ni, jadual tak pernah sama dengan sesiapa
means setiap kelas dila akan jumpa orang yang berlainan
tak pernah sama..
jadi nya dila tak ada group yang kekal..
nak happy-happy jauh laaa..

selalunya masuk kelas dengar pensyarah mengajar and then balik..
kalau orang dah ada kawan or group masing-masing mesti ajak pergi makan ke..
bestnya.. tapi mesti ada sebab kenapa dapat jadual gitu..

sabar laaa wahai hati... nak dekat final dah..
hmmm sodih sedikit....

3 comments:

Cikgu Norazimah said...

Salam mesra..

Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

Fendi Rocka said...

berkawan dgn buku je la..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dila,
sok lelama ada la kawan tu :)
jangan sedeh2 naaaaaaaaa