Tuesday, 12 May 2015

berminggu tak update


HYE YOU ALL :)

nampak sangat dah lama tak update nya..
hee, busy bila dah jadi seorang pelajar ni..
tidur pun dah lama tak cukup ni heee

tak apa tinggal 2 week je lagi nak final exam..
after ni boleh laa tidur dengan secukupnya :)

sepanjang dila berada di sini.. nak dekat habis dah sem ni..
banyak taw dila belajar, walaupun dila banyak memerhati sahaja..

dila kadang-kadang tak faham maksud 'kawan' bila ada dekat sini..
dia cakap dia dengan orang tu berkawan, tapi belakang orang tu dia mengata
 semua 

bagi dila, orang macam ni laaa tak boleh nak di buat kawan..

i hope dapat mencari seorang kawan yang benar-benar kawan dekat sini..
that all form me.. have a nice day you all :)

4 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dila,
nasihat akak
'stay away from that type of 'kawan' hokeyh'
moga success exam nanti naaaaaaaaa

Fendi Rocka said...

nak dapat kawan yg sebenarnya kawan pun mesti ada ujian dulu

skuterlady said...

orang macam tu memang tak boleh dibuat kawan dik. stakat kenalan biasa gitu2 boleh la... nak jadi kawan baik... memang tak dapek doo...

Miela Asmila said...

Susah nak cari seorang kawan yang venar benar mdngerti erti sebuah persahabatan yang tulus ikhlas kerana Allah.