Saturday, 12 September 2015

mana menghilang ???


hai hai semuaa :))

alhamdulilah finally dapat juga update setelah 2 bulan lebih tak update..
mana hilang dila selama ni??

hehehee ada je, kadang-kadang terasa dah nak update blog tapi tu laaa
tangan ke lain pula and then tambah pula denga busy nyaa..

sekarang dila baru je masuk balik study untuk sem 2
sebab tak biasa  hidup dalam dunia Universiti kan,
jadi kita biasakan diri.. alhmdulilah semuanya okk

and sekarang pun dapat juga online 
sebab internet dah ada..
banyak sangat nak share..

semoga kalian semua berada dalam keadaan sihat..
salam ^_^

kita jumpa di next entry ye :))

3 comments:

Cik Kumbang said...

welcome back hihi :)

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)