Sunday, 23 February 2014

Shila Amzah - Xiang Ni De Ye (I Am A Singer 2) 21Feb2014



salam..
macam tajuk dekat atas tu..
Shila Amzah now join lagi competition dekat China
yang merupakan Program no.1 terbesar di China...
Shila Amzah tercalon dalam program 'I Am A Singer'

kalau korang ada perasaan macam dila ni confirm menangis walaupun tak faham apa yang dinyanyikan sebab Shila Amzah bawa lagu mandrin..

bila tengok youtube, orang dekat situ pun menagis bila Shila Amzah dah habis menyanyi..
serious proud of you SHILA AMZAH


NOTES: BAKAT SESEORANG ITU BERBEZA-BEZA. MUNGKIN REZEKI DIA KE ARAH INI




5 comments:

RDZ Z said...

suka tengok reaksi dia oarng..macam-macam . Not bad lah shila...

Akeyla Azmi said...

Alaaa kenapa nangis :((( hihiih nak nangis gak eheheh

Maya Omar said...

very proud of hear..sgt bekerja keras n she deserves it

msredcheesecake said...

dia mmg penyanyi yg bagus...

dilakhir said...

rdzz: kn..mcm reaksi ad :)
akeyla: terharu sbnarnye :)
maya omar: me too :)
msredcheesecake: yup.. dila pun rase mcm tu :)