Tuesday, 17 March 2015

Nak Link Blog Boleh ?? #1





Assalammualkium ..

HYE YOU ALL ^_^

ok hari ni dila nak buat satu segemen 

yang bertajuk : '' Nak Link Blog Boleh ?? #1"

MOTIFNYA IALAH :

-senang nak blogwalking
-dapat kenal lebih ramai sahabat blogger
-dapat baca pelbagai story and perkongsian






syaratnya :

1. FOLLOW BLOG 
2. BUAT TAJUK ''NAK LINK BLOG BOLEH ?? #1''
3. COPY GAMBAR AND LINK KE ENTRY NI
4. SEND YOUR LINK ENTRY DEKAT BAHAGIAN COMMENT BAWAH NI YE ^_^


TARIKH BEROPERASI DARI 17/3 - 21/3 



jom usha blog dema ^_^






30. http://msvelentine.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

31. http://cyanxkamo.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
32. http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
33. http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
34. http://mrsyatie.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
35. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

36. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
37. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
38. http://belogkalerpurple.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
39. http://atrix96.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
40. http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

41. http://rajaalong165.blogspot.com/
42. http://yangbaik.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
43. http://sueakgogeous.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh.html
44. ?????






54 comments:

Unknown said...

Join Yer. Hehehhe..

http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

join yer

http://adna2029.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Zai Zamree said...

join jugak :)

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

ayu join

Anonymous said...

Hai awak,
Kitew dah follow awak tau tapi kita tak join segmen awak..sebab dah banyak sangat segmen dalam entry kitew nanti takut orang jemu pulak heheheh.anyway nie blog awak.
http://afidahazmi88.blogspot.com/

neoblossom said...

saya join :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Unknown said...

http://typewriterantik.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html


join ya :)

Hani Rahman said...

Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Mia Liana said...

mia joinnn

http://www.mialiana.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

maszull said...

assalamualaikum dila.....mama dtg menjoinkn diri...;)

http://maszull.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

aswaleyla said...

saye join .
http://isolabellaz.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

leyzzazainiey said...

http://leyzzainieys.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

intAn said...

http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

skuterlady.blogspot.my said...

salam dila,

saya join jugak... moga lebih ramai yg turut serta join.. ^_^



http://skuterlady.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

pokcikblogger said...

pokcik blogger

http://www.pokcikblogger.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Cik Ain said...

Join juga
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Unknown said...

PH join

http://putrihomestayarau.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh1.html

aishah badrulhisham said...
This comment has been removed by the author.
aishah badrulhisham said...

http://myownlifemyself.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Wardah alisya said...

Salam. wardah join yer..

http://wardahalisya.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

tqvm ~~

intAn said...

http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Noor Maizan said...

http://missobsesi.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Saya join ya...

BidadariSado said...

http://ceriterahidup97.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Fnd Rocka said...

saya join

Noor Akma said...

Join...

http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Faris Fadzil said...

salam . saya join juga :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

af aris said...

af join jugak =)

http://afzanyz87.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Unknown said...

http://jmbelog.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

amanina nasuha said...

hye saya join yaaa...

http://adramycien.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Wayne Harraz said...

http://wayneharraz.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Aindewww said...

nak join jugakkk hehe :D
http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Mrs Velentine said...

join dik

http://msvelentine.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

arysha_fayyadh said...

Assalam dila,
salam perkenalan yer
done follow uols
nanti sempat iols join segmen uols hokeyh :)

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

yana join

Nurul Syahirah said...

Ira join :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Noor Maizan said...

saya number 20, hihi.

Ien said...

jOIN.
http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

YatieOwner said...

assalamualaikum :)
PG join sekali ya.

http://mrsyatie.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
jemput join sekali iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki ;)

Sweet red cherry said...

assalam..

kak wana join,
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

FAYYADHAH said...

Salam sy cuma follow blog awak.
jemput follow blog saya.
mateyad.blogspot.com

FAYYADHAH said...

Salam sy cuma follow blog awak.
jemput follow blog saya.
mateyad.blogspot.com

Miss Syahbanu said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Naba' Jannatu Syauqiyah said...

http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Unknown said...

http://belogkalerpurple.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Anonymous said...

Saya join
http://atrix96.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Adinda Baizura Mazlan said...

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/
ABM join!

Raja Along said...

http://rajaalong165.blogspot.com/
Saya join

yangbaik said...

saya join juga...
http://yangbaik.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Unknown said...

Saya join..
http://sueakgogeous.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh.html

as samsudin said...

Hai..sy nak join juga...

iammasitahsamsudin.blogspot.com

Unknown said...

dah usha no 1-15

aboya said...

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH..

SAYA JOIN , FOLLOW & DAH BLOGLISTKAN ANDA..

SALAM DARI BLOGGER BARU BERTAPAK

http://bahejabella.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Zie Has said...

sempat lagi la kot... last day :)

http://ohresepiku.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Unknown said...

Done follow :)

jemput datang ye ....
http://loveisintheairdiy.blogspot.com/2015/03/segmen-nak-link-boleh1.html