Tuesday, 20 January 2015

Tutorial tudung bawal bidang kecik ke bidang besar #2




ASSALAMMUALIKUM

HYE YOU ALL ^_^

ok hari ni nak share lagi tutorial tudung

kali ni tudung bidang 45 kita boleh jadikan macam bidang 60..

haaa, kalau ada yang dulu pakai bidang 45 tetapi sekarang nak try pakai bidang besar pula ..

jangan buang tudung bidang 45 tu sebabnya kita boleh je buat tudung bidang 45 jadi macam bidang 60

heee , jom kita tengok tutorial ni :)





macam mana?? mudah kan :)

SELAMAT MENCUBA ^_^





3 comments:

Nani said...

emmm, cantik..caranya pun mudah...terima kasih atas maklumat ni..:)

nana liena said...

kita tudung 45' tu buat inner ja sekarang.. tak reti nak adjust jd besar macam bidang 60

Saljiah Zafirah said...

a'ah la..hihi
jemput dtg blog sy =)