Tuesday, 17 March 2015

Nak Link Blog Boleh ?? #1





Assalammualkium ..

HYE YOU ALL ^_^

ok hari ni dila nak buat satu segemen 

yang bertajuk : '' Nak Link Blog Boleh ?? #1"

MOTIFNYA IALAH :

-senang nak blogwalking
-dapat kenal lebih ramai sahabat blogger
-dapat baca pelbagai story and perkongsian






syaratnya :

1. FOLLOW BLOG 
2. BUAT TAJUK ''NAK LINK BLOG BOLEH ?? #1''
3. COPY GAMBAR AND LINK KE ENTRY NI
4. SEND YOUR LINK ENTRY DEKAT BAHAGIAN COMMENT BAWAH NI YE ^_^


TARIKH BEROPERASI DARI 17/3 - 21/3 



jom usha blog dema ^_^






30. http://msvelentine.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

31. http://cyanxkamo.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
32. http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
33. http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
34. http://mrsyatie.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
35. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

36. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
37. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
38. http://belogkalerpurple.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
39. http://atrix96.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
40. http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

41. http://rajaalong165.blogspot.com/
42. http://yangbaik.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
43. http://sueakgogeous.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh.html
44. ?????






54 comments:

Haffizul Iskandar said...

Join Yer. Hehehhe..

http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

nor nazliana said...

join yer

http://adna2029.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Z@i Z@mR33 said...

join jugak :)

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

ayu join

Afidah Azmi said...

Hai awak,
Kitew dah follow awak tau tapi kita tak join segmen awak..sebab dah banyak sangat segmen dalam entry kitew nanti takut orang jemu pulak heheheh.anyway nie blog awak.
http://afidahazmi88.blogspot.com/

zhathie said...

saya join :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Siti Nurfarhanah Muhammad Rashid said...

http://typewriterantik.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html


join ya :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Mia Liana said...

mia joinnn

http://www.mialiana.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Mas Zull said...

assalamualaikum dila.....mama dtg menjoinkn diri...;)

http://maszull.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

aswa leyla said...

saye join .
http://isolabellaz.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

leyzzazainiey said...

http://leyzzainieys.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Intan Safiya Nor Azuairi said...

http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

skuterlady said...

salam dila,

saya join jugak... moga lebih ramai yg turut serta join.. ^_^



http://skuterlady.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

zamizi jusoh said...

pokcik blogger

http://www.pokcikblogger.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Cik Candy said...

Join juga
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Putri Homestay said...

PH join

http://putrihomestayarau.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh1.html

A'eshah Badrul said...
This comment has been removed by the author.
A'eshah Badrul said...

http://myownlifemyself.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Wardah Alisya said...

Salam. wardah join yer..

http://wardahalisya.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

tqvm ~~

Intan Safiya Nor Azuairi said...

http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

CikMai said...

http://missobsesi.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Saya join ya...

Ummi SFZ said...

http://ceriterahidup97.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Fendi Rocka said...

saya join

Noor Akma said...

Join...

http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Mad Parihh said...

salam . saya join juga :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

af aris said...

af join jugak =)

http://afzanyz87.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

MIL HASHIM said...

http://jmbelog.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

amanina nasuha said...

hye saya join yaaa...

http://adramycien.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

ewento marcello said...

http://wayneharraz.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

MeIsAin :) said...

nak join jugakkk hehe :D
http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Mrs Velentine said...

join dik

http://msvelentine.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dila,
salam perkenalan yer
done follow uols
nanti sempat iols join segmen uols hokeyh :)

✿LiyaNa RoHazi✿ said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

yana join

Nurul Syahirah said...

Ira join :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

CikMai said...

saya number 20, hihi.

Mulut Murai said...

jOIN.
http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Mrs Yatie said...

assalamualaikum :)
PG join sekali ya.

http://mrsyatie.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html
jemput join sekali iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki ;)

Bbwana adienia said...

assalam..

kak wana join,
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

FAYYADHAH said...

Salam sy cuma follow blog awak.
jemput follow blog saya.
mateyad.blogspot.com

FAYYADHAH said...

Salam sy cuma follow blog awak.
jemput follow blog saya.
mateyad.blogspot.com

BaNu Syah said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

MRS Rongoks said...

http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

NUr MieYza said...

http://belogkalerpurple.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Didie Farhan said...

Saya join
http://atrix96.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Adinda Baizura Mazlan said...

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/
ABM join!

Raja Along said...

http://rajaalong165.blogspot.com/
Saya join

yangbaik said...

saya join juga...
http://yangbaik.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Suriana abdul kadir said...

Saya join..
http://sueakgogeous.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh.html

Masitah Samsudin said...

Hai..sy nak join juga...

iammasitahsamsudin.blogspot.com

Putri Homestay said...

dah usha no 1-15

muhammad nizam said...

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH..

SAYA JOIN , FOLLOW & DAH BLOGLISTKAN ANDA..

SALAM DARI BLOGGER BARU BERTAPAK

http://bahejabella.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Puteri Wanita said...

sempat lagi la kot... last day :)

http://ohresepiku.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Loveisintheair Diy said...

Done follow :)

jemput datang ye ....
http://loveisintheairdiy.blogspot.com/2015/03/segmen-nak-link-boleh1.html