Sunday, 13 April 2014

korang rasa macam mana???

semalam tak dapat nak update blog dan blogwaking sebab dila ada dekat Melaka..
tengah hari tadi baru sampai rumah ^_^
ehem2 bukan nak cerita pasal pergi Melaka..
tapi kan hmmmm

hati dah terkoyak macam gambar atas ni..

macam mana ye kita tak nak ada perasaan benci dekat kawan baik kita sendiri..
sedangkan kita terasa dengan dia.. hmmm nak cakap dekat dia karang terasa pula
hmmmm.. sabar-sabar..

macam mana ye.. nak bagi tahu ke yang kita tersasa dengan dia?? atau buat tak tahu?? atau simpan je?? atau hantar surat layang???.. macam mana ni...

mood: sedihh :(

4 comments:

♔ Ryna Luvie ♔ said...

Biasalah tu kan, Takpe Dila sabar je. Ryna ada satu tips . tak tahulah berguna ke tak. Bila kita sakit hati dengan kawan kita , kita sabar then ingat balik semua benda baik yg dia dah buat dekat kita :D hehe #sekadar membantu :)

dilakhir said...

tq ryna.. betul juga tu.. kalau ingat benda baik mybe tak terasa nak marah sangat.. tq :)

Ct Noraishah said...

aha..sy setuju gan @Ryna Luvie. Apapun banyakkan bersabar. Tak semua akan selesai kalau kita meluahkan ketidakpuasan hati :)

Tashira Sha said...

yupp. apa2 pun dia tetap kawan baik kak dila :)