Wednesday, 14 May 2014

Kenangan Dekat Asrama

hujan petang-petang macam ni.. tiba-tiba je teringat dekat asrama
eh teringat ok bukan rinduuu ahahahha

kalau petang-petang hujan macam ni sejuk lagi
confirm dan pasti and yakin benar-benar yang dila akan tidur dekat prep 
ahahaha petang-petang study memang laa sangat-sangat mengantuknye..
yelaaa baru balik sekolah sembahyang semua tu terus turun prep.. 
errrrr mengantukkkk


tak boleh nak tipu gambar atas ni memang betul pun ahahahha
malam sembang nak masuk tidur pun sembang.. 
esok dekat sekolah baru teringat kerja sekolah
huhuuhu tapi tak selalu buat.. 

ada laa sikit rindu suasana asrama tu :D









17 comments:

Mama Safiy Arfan said...

xpnh tahu erti prep sbb x sekolah asrama..masuk poli bru duk asrama hehe

dilakhir said...

mama safiy arfan: sama laa dulu first2 masuk pun tak tahu apa tu erti prep hehehe

fiemi said...

sama! dekat asrama dulu nak buat homework pun pilih pilih. bukan sempat pun nak siapkan semua :D

dilakhir said...

fiemi : sama give me five sikit ahahaha.. bawa buku banyak2 turun prep tapi pilih-pilih gak nak buat kerja sekolah tu :)

Siti Norasikin said...

rindunynya suasana kat asrama

Khamsi Abdullah said...

Salam Dila..Thanks taw sudi jenguk blog saya.. Adat dah bila duk asrama..walaupun jumpa kawan almost all the time..tapi ade je cerita nak dibualkan..

dilakhir said...

siti : kan rindu pula rasanye :)
khamsi : hahaha tu btol :)

The Reluctant Shopper said...

Waktu ddk asrama dulu, selalu x air... :D

Apabila Hati Terbuka said...

Assalamualaikum .
It will be tough tapi tue yang best bila duduk asrama .
Btw saya ada tag awak
http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/beauti-giveaway-2-by-rafydahouse.html

:: Dhiya :: said...

super betul. dulu belajar kat sbp- tapi perangai di mana2 pun sama saja :)
d singgah n follow balik :)

Engku Muzahadin said...

singgah balas, done follow sini

Miqha Azmi said...

haha,,name pun students,,banyak buat keje lain berbanding yang sepatutnya,,hehe

Nys Anis said...

betul tu. best gila tido time hujan kat asrama xda sapa kejut tido sampai puas. huhu

Ismi Ana said...

Haha...time hujan tido sampai x hengat keje sekolah. XD

Alynn Azman said...

Salam ukhwah :) haha prep petang tu mcm biasa berlaku je dulu >_< .. btw im ur new follower #458 :)

Ain Nafisha said...

Kawan Fisha ada yang duduk asrama, selalu sangat cerita selalu tertidur masa prep. Haha, macam best jer duduk asrama ni kalau dengar cerita diorang.

Akif Imtiyaz said...

Duduk asrama /// Hehehe terkenang2 saat tu ..Best nyer satu masa dahulu