Saturday, 7 June 2014

Hypp me!!!

haaa rasanye ramai yang dah tahu pasal Hypp me! kn??..
hangpa semua dah install ke??..
kalau korang tanya dila pasal ni,
 dia lebih kurang macam whatapp, wechat..
tapi ni bawah Telekom Malaysia (TM)..
Haritu dema ada kasi peluang
 boleh berHypee me! dengan artis..
nak tahu siapa..
haaa jom tengok!!!!!







tapi semua ni dah lepas laaa hehehe..
and nombor tu bukan nombor asal dema pun..
dila pun dapat call sorang je antara berlima ni..
hehehe.. seronok juga pakai Hypp me! ni..

jom install ramai-ramai :)
SELAMAT berHypp me!!!


2 comments:

Ismi Ana said...

Takde encik mimpi laa.. Haha. kalau ade baru nak install. Lalala~

dilakhir said...

ismi: amboii laaa :)