Wednesday, 10 September 2014

Cabaran 30 Hari : DAY 10 [ Apa di dalam handbag anda]


Assalammualikum..
Hye You All ^_^
Apa laaa yang ada dalam handbag dila ni??

 gambar from goggle



* semestinya dompet, handphone, powerbank
 * buku note kecik
*pen, pensil, pemadam, pembaris.. 
*stoking kecemasan 
*lipstik
*minyak angin
*resit bank, resit kedai makan.. macam-macam resit penuh dalam beg ahaha nak buang sayang
*calculator (guna bila time shopping takut terlebih bajet) ahaha keluar benda alah ni member akan paksa simpan sebab memalukan jer kira-kira tengah-tengah malll ahahaha
 * monopod




tu jer laaa yang ada dalam handbag dila.. 
my sis kata beg macam tong pecah ahahha..
 well nak buat macam mana.. nak buang sayang hihihi





*The End* 

3 comments:

Nadirah Mohamad said...

Semua orang pun macam dila juga heeee..mesti ada macam2 kat dalam beg

Ismi Ana said...

Haha..bagi perempuan beg adalah dunia mereka. Handbag gak macam poket doraemon. Semua ade. Ekekeke

anamizu said...

wow siap ada skali pen pensil pemadam pembaris ! hehehe


salam kenal :)