Thursday, 4 September 2014

Segmen: Kenal Ke Kita??


Assalammualikum..

Hye You All ^_^

Hari ini nak buat segmen, 
tujuan asal segmen ni nak kenal blogger-blogger di luar sana dengan lebih dekat lagi


Syarat-syaratnya:

  • follow blog ni dulu boleh ?? *akan follow back*
  • buat tajuk ''Segmen: Kenal Ke Kita?? by MiN''
  • copy banner dekat atas dan backlink ke entry ni
  • letak link penyertaan di kotak komen di bawah
  • KEMUDIAN TULIS TENTANG ''10 FACT ABOUT ME'' (tulis je apa-apa tentang fakta diri sendiri kalau lebih pun boleh :) )


itu sahaja.. mudah-mudahan dengan menceritakan 'fact about me' ni
kita akan lebih mengenali rakan-rakan blogger :)

Senarai peserta akan sentiasa diupdate, nanti boleh laaa tengok ''Fact About Me'' blogger-blogger yang lain

TIADA MASA HAD PUN.. SEMUA BOLEH JOIN ^_^

dila pun dah cerita ''Fact About Me'' ni dekat SINI










36 comments:

Cik Nadyya said...

wah bestnyaa segmen ni. nt kite join ye. dah siap2 bookmark. heee :)

Bbwana adienia said...

Macam best segmen ni..insyaallah nak join jga.

Free Just 4 U said...

Ade join..

http://freejustforu.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Bbwana adienia said...

salam..

datang balik dan join
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

nor nazliana said...

join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Rrsya Eyrdina said...

Join

http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Fadzlina Hamali said...

Lyna dah join

http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/09/segmenkenal-ke-kita-by-min.html

Fadzlina Hamali said...

Lyna dah join

http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/09/segmenkenal-ke-kita-by-min.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

ayu join

Kasut Kusut said...

http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/syarat-syaratnya-follow-blog-pencetus.html

Saya join!!

loh linda said...

yeayy saya dah join :)
http://ciklindaaalol.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita.html

Firzanah Azhar said...

join join join! :D
http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Cik said...

Cik Oren support segmen. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Cik Oren said...

Cik Oren support segmen. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

aniesa ahmad said...

Segmen menarik :) Saya join :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Nurul Afifah said...

saya tumpang join. hai hai. :D

http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/09/roll-on-segmen-kenal-ke-kita.html

nia emkay said...

nia join segmen ni :)

http://nia-emkay.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Sya Mimie said...

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita.html

akk join sama ya.. :)

Taty Hasbi said...

Dan join!!!

http://tatyhasbi.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Nur Diyana Yahya said...

saya join ;)

http://supplementandyou.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Ana Solehah DI said...

Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Nurul Mohamad Tahir said...

DATANG FOLLOW DAN JOIN SEGMEN INI :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join.. :)

http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

MNH SASTERA MELAYU said...

saya sertai

http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Starniea said...

Join.
http://angguk2.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita.html

mama 3farhanah said...

Saya join...;-)

http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html?m=1

Fuza Musa said...

Mari Berkenalan

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Nurul Afifah said...

updated. sorry. tak perasan tang 10 facts tu.

http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/09/roll-on-segmen-kenal-ke-kita.html

Mass Naim said...

mari kenal-kenal.... hihihi.... saya join

http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita.html

Fisya Yusof said...

Salam..Jom berkenalan

Saya join yerk
http://www.fisyayusof.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

fadhil eda said...

eda join

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

khaty aiman said...

khaty join

http://khatyaiman.blogspot.com/2014/10/segmen-kenal-ke-kita.html

Cik Balqis said...

sy dah join :D
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Cik Nadyya said...

akhirnya join jugek. hehehe

http://loveneddy.blogspot.com/2014/10/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

Nora ATaj said...

Salam...

Menarik segmen .. smoga dengan adanya segmen ini persahabatan sesama blogger akan bertambah erat...

Dah JOiN

http://noraataj.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html