Friday, 12 September 2014

Cabaran 30 Hari : DAY 12 [ 5 wishlist anda]


Assalammualikum

Hye You All ^_^


apa laaa wishlist dila sebenarnye?? 
 
 
 

1. nak dapatkan segulung ijazah
 
2. akan berusaha nak sambung  master
 
3. teringin nak naik kapal terbang (umur dah 20 tahun tapi still tak pernah naik)
 
4. nak tengok tempat-tempat yang best kat luar negara macam pantai or waterfall
 
5. nak ada bisnes sendiri and kerjaya sendiri





The End




7 comments:

Zira Leeyas said...

singgah sini :)

gudluck utk wishlist adik !

Norhana Marsom said...

Wahhh wishlist yang sangat membina! Semoga Allah permudahkan urusan adik untuk dapatkan ijazah dan melangkah ke master!

All the best dan good luck!
Jom baca wishlist kakak...
http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-12-5-wishlist-norhana.html

DONE FOLLOW u dik :)

budak said...

kite pon tak pernah naik kapal terbang. huhu

Ismi Ana said...

Samalah! Tak pernah naik kapal terbang. Isk! Kesian, kan.

Zana Hassan said...

Singgah dari group kb
all the best n good luck ur wishlist ye..

Jemput singgah ke blog zanahassan ^^

Abah BBZ said...

Semoga tercapai wish dila..jom singgah n follow blog abah plak.
http://abahbz.blogspot.com

محمد شفريزل عزمي said...

Wishlist yang berwawasan tinggi, bagus. Insya-Allah, berkat doa dan usaha yang berterusan, you boleh capai semua wishlist ni. Yang penting jangan give up. Jatuh bangun tu dah memang adat hidup. Yang penting we got the guts and strength to rise up, that's all.

Anyway, my dear... you got nominated in my Liebster Awards. Go check this link out and enjoy~

http://serbaalah.blogspot.com/2014/09/boom-liebster-awards.html