Friday, 17 January 2014

1st Anniversary Giveaway by Janahazana.blogspot.com.

Salam..
ok hari ini dila terjumpa GA ni.. kadang-kadang dila selalu tengok GA yang lain tapi banyak syarat yang perlu di ikuti, takut dila tak mampu nak ikut kalau banyak syaratnya, haaa dah rasa bersalah pula dengan orang yang menganjurkan tu.. so kali ini dila terjumpa GA lagi.. dila baca syarat2 nya dulu, yup dila join sebab tak banyak sangat syaratnya so simple ^_^.. apa lagi jom laa join you all.. 


Nak join tekan sini

laa dok fikir apa lagi jom laa join.
semua best2 dari GA ni.. 

NAA XOXOXO

5 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

semoga berjaya :) and happy bw.

Maszie Fatah said...

dari segmen yg sama...done follow

Mia Liana said...

good luck.... mia pun join juga...

Jana Hazana said...

Assalamualaikum. Terima kasih sudi join 1st GA akak ni..wish u luck! :)

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari GA yg sama.Jemput singgah ke blog :)
done follow :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/1st-anniversary-giveaway-by.html