Friday, 10 January 2014

'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'



salam you all.. how are you today??? sihat??.. mudah-mudahan sihat na..
ok hari ini dila ternampak baner dekat atas tu.. haaaa berminat???
so nak sertai?? senang je..korang just klik baner dekat atas tu and then korang akan tahun selanjutnya.. SELAMAT BERSEGMEN..
SALAM PERKENALAN DARI DILAKHIR :)

16 comments:

cik kiera said...

Assalamualaikum, Hai dear, Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Kiera amat menghargainya. =D . . GoodLuck ye, IN SHA ALLAH ^^

Eellee Nana said...

selamat bersegmen..good luck^^

farah.fauzi said...

good luck :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

cik kiera said...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Amirah Nuraisyah said...

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Dhiah said...

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Nur Shafiq said...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

membalas kunjungan dari segmen yang sama.. all the best.. :D

mOoN said...

dari segmen yg sama.. :) salam kenal..

Wana Seoby said...

assalamualaikum,
datang dari segmen yang sama .jemput join giveaway yang menarik ^^

http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/january-giveaway-by-vidolaaa.html

http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/first-anniversary-giveaway.html

:)

Maya Omar said...

membalas kunjungan..selamat bersegmen..:)

Nasz said...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com