Saturday, 25 January 2014

Semak markah kokurikulum



salam..

bagi lepasn SPM/STPM dan semak markah kokurikulum ke belum??..
jom laaa check dekat sini you all SINI

semak markah koko..

10 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

dilakhir said...

tq Muhammad taufiq :)

Abak Lorong Cinta said...

Gud luck... ^________________^

dilakhir said...

tq abak lorong cinta :)

Hana Jalil said...

Dah check.. hoho.. tp macam mana nak tau markah tu oke ke ko?? :D

# thanks for sharing. hee

Biela Naat said...

Macam mana nak tahu markah tu ok atau tak eh? Lagi tinggi lagi bagus atau mcm mana? Heheheh :D

dilakhir said...

markah full 10.. kalau dapat 10 tu.. kira terbaikkkk :)

dilakhir said...

hehehe ni yang dila tahu, kalau salah sory ye :)
10-8 = GRED A
7-6 =GRED B

dan selebihnya :)

DAN YANG SELEBIHNYA

Biela Naat said...

Alahhh memang B pun hahahahaha. 5.80. Tkpelah, mmg dari dulu tak active sangat pun xD Mekasih :D

dilakhir said...

Grade (Gred) Marks (Markah)
A 80-100
B 60-79
C 40-59
D 20-39
E 0-19

ni yg dila dapat kongsi kan.. :)