Friday, 24 January 2014

OMG kasut!!

SALAM..

semalam dila hangout dengan keluarga pergi shopping gitu, sebenarnya memang jenis dila ni kaki berjalan sana sini.. pantang nampak barang semua nak beli ahahaha.. perempuan kan, duduk dekat shopping semalam hampir 3 jam gitu.. sebenarnya nak cari baju untuk event hari ahad ni, banyak yang tak berkenan so bertapa laaa dekat shopping mall tu lama2 laaa jawab nya ahahaha..

nak dijadikan cerita, jalan punya jalan nampak kedai kasut..
ok first jeling jeling je, tapi lepas tu.. aikkk dah ada dalam kedai tu, sebab dila nampak kasut yang dila gila2 kan tu.. waaaaaa nak beli tapi bajet dah lari sebab dah beli baju..
tak ada rezeki lagi nak dapat kasut tu..

eh, kasut apa yang ko tergila2 kan tu dilaaa oiiii..
ok, first dila terminat kasut tu, sebab dila ternampak dekat instgram, someone pakai and i look so cute..
'cantikkk nye die pakai' .. time tu laaa dila dah berkenan dengan kasut tu..
alaaa walaupun kasut tu biasa2 je tapi minat orang lain2 kan..
kadang kadang pendapat kita semua berbeza..
so tak salah kalau dila simpan angan2 nak beli kasut ni..
mom i want!!!!








target lepas ni, nak ada satu kasut macam gini pula..
ahahaha nafsu dila, pantang nampak benda cantik semua nak beli ahaha..
tak tahu nak buat macam mana dah, perangai dah memang macam gini.. hehehe



NAA XOXOXO


4 comments:

cik amal said...

amal pulak minat yang but.. xtau la kenapa.. hahaha

semoga blog ni dimurahkan rezekiii...aamiiin
amal singgah sini.. selamat malam...
jemput singgah blog amal
http://cikamal.com/custom-made-sticker-kereta.html

dilakhir said...

Amin.. tq cik amal :)

Zara Nurhaidah said...

Kaum pompuan ni pantang pegi mall.. hoho..

dilakhir said...

ahahaha betu tu..