Tuesday, 28 January 2014

Juara MasterChef Malaysia..

Salam..
sesiapa dekat sini yang minat MasterChef All Star..
sama laaa kitaaa!!!!
so tak payah laa nak cerita panjang panjang sebab pkul 10pm tadi kita semua pun dah tahu siapa juara yang sebenarnya..


yeaaaa!!!! tahniah ZAMIR..


ahaha sebenarnya dah jangka yang zamir akan menang..
sebab ap?? sebab dia layak laaa hehehe..
sebenarnya dila selalu ikut perkembangan MasterChef All Star ni..
dari situ dah nampak siapa yang boleh juara..
masa tinggal 4 orang hari itu dah rasa macam tekaan ku selama ni macam jadi kenyataan je.. hehee
btw.. tahniah zamir, best tengok dia masak.. wooo rasa macam tak boleh je masak macam zamir  ahahah (sebab dia hebat memasak kot).
TAHNIAH ZAMIR ( JUARA MASTERCHEF ALL STAR) dan Celina tahniah sebab dapat tempat kedua.. btw dua2 rasa macam juara.. ^_^









sumber dari facebook MasterChef All Star

NOTES: SIAPA KATA LELAKI TAK PANDAI MASAK

4 comments:

Biela Naat said...

Nak Celina menang!!! :((( Kebanyakan yang suka Zamir ni gegurls je kannnn. Haaa gatai naa! Hahahaha.

dilakhir said...

ahahah jgn laa kta gatai.. minat sebab dia berbakat.. jgn slh fhm.. tapi celina pun the best juga :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Vee Sandi said...

terbaiklah zamir ... nak gak sesekali try masak mcm zamir . sedap ke idak , sendiri makan beb ! ... heheheee